Watersportvereniging Woerden

Watersport Woerden promoot watersport op de Cattenbroekerplas in Woerden door het mogelijk te maken. Zo kun je bij ons  gebruik maken van: Windsurflessen, zeillessen, watersportactiviteiten en activiteiten ter promotie van de watersport in Woerden.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van ons lidmaatschap (kan ook zonder dat je lessen van ons afneemt).

Leden van de Watersportvereniging Woerden mogen dan gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten. Dat betekent gebruik maken van de locatie, clubhuis en het terrein. Daarnaast stelen wij ook verenigingsmateriaal beschikbaar voor onze leden. Dit materiaal (boten, surfplanken en kano’s) mogen vrijblijvend gebruikt worden zolang dit beschikbaar is en indien gebruiker voldoende competenties beschikt om materiaal juist te gebruiken. Dit geeft leden de mogelijkheid om de sport te beoefenen zonder het kostbare materiaal zelf aan te schaffen, te onderhouden of te moeten stallen. Het beschikbaar stellen is echt uniek voor een watersportlocatie!

Alle activiteiten en lessen worden voor & door vrijwilligers/leden georganiseerd. We doen het samen en om die reden kunnen wij de kosten minimaliseren. Wij zijn een vereniging en hebben als doel de watersport mogelijk te maken zonder als doel te hebben winst te genereren. De inzet van vrijwilligers wordt enorm gewaardeerd.

Nog vragen? Stuur dan een mailtje met jouw naam, e-mail en telefoonnummer naar info@watersportwoerden.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

E-mail: info@watersportwoerden.nl
Website: http://www.watersportwoerden.nl/

Bezoekadres

Zeeweg (aan de Cattenbroekerplas)
Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen