Tennisvereniging Miland

Tennisvereniging Miland is opgericht in november 1979 door een aantal zeer enthousiaste tennissers uit Zegveld. Momenteel is TV Miland met circa 150 leden, waarvan ruim een kwart jonger dan 18 jaar, een kleine en zeer gezellige tennisvereniging waar recreatief tennis voorop staat. 

De tennisvereniging beschikt over drie French Court tennisbanen en een grote oefenkooi. French Court is goed te vergelijken met gravel, maar heeft als groot voordeel dat de banen het gehele jaar bespeelbaar zijn. Alleen tijdens dooi na een vorstperiode mogen de banen korte tijd niet gebruikt worden. Alle banen zijn verlicht zodat er iedere avond tot 23.00 uur getennist kan worden.

TV Miland is verder voorzien van een fraai clubhuis met een gezellige bar waar het na een spelletje tennis goed toeven is. Bij evenementen, zoals het Open Toernooi of de clubkampioenschappen, en op enkele vaste avonden in de week wordt er door de leden bardienst gedraaid.
Bij TV Miland kan, bij voldoende animo, het hele jaar door tennisles worden gevolgd. De lessen worden gegeven aan zowel de allerjongsten als aan de meer ervaren spelers. 

Contact

E-mail: bruloon@hetnet.nl
Telefoon: 0172-685679
Website: http://www.tvmiland.nl/

Bezoekadres

Milandweg 3
3474KA Zegveld

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen