Stichting Sinar Maluku

Stichting Sinar Maluku is de plaatselijke Molukse welzijnstichting voor de Molukse gemeenschap in Woerden en omstreken. Zij heeft als doel om een bijdrage te leveren aan de emancipatie en participatie van de Molukse gemeenschap in Woerden. Dit doet zij door faciliteiten te verlenen aan de diverse lokale Molukse zelfhulpgroepen en organisaties. Daarnaast beheert zij een deel van het wijkcentrum Molenvliet van waaruit activiteiten van de diverse (werk)groepen worden ontplooid.
Alle activiteiten die nu georganiseerd zijn, zijn niet alleen bestemd voor de leden van Stichting Sinar Maluku, maar juist ook voor alle wijkbewoners van Molenvliet en omgeving. 

Ook wijkbewoners en diverse andere (werk)groepen/organisaties uit de wijk Molenvliet maken gebruik van het wijkcentrum wanneer dit niet in gebruik is van de stichting. Het beheer hiervan is in handen van de penningmeester van stichting Sinar Maluku.

Contact

E-mail: info@sinarmaluku.nl
Telefoon: 0653152611
Website: https://www.sinarmaluku.nl/

Bezoekadres

Stromenlaan 132 A
3448 CH Woerden

Postadres

p/a Chrysantstraat 7
3442 AS Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen