Sportschool Sportcity Woerden

SportCity Woerden is een all inclusive health en fitnessclub met uitgebreide wellnessfaciliteiten, squashbanen, zonnebanken en een kinderopvang. Met behulp van het Personal Fitplan helpen onze deskundige instructeurs u met het verbeteren van uw gezondheid en het behalen van uw persoonlijke sportdoel(en). Drink na uw training nog een lekker drankje in ons gezellige City Café en u gaat op z'n minst met een goed gevoel weer naar huis. SportCity staat nu eenmaal bekend als de gezelligste sportschool van Woerden en omgeving.

Geschiedenis

SportCity Woerden opende zijn deuren in 2007. Voordat SportCity zich vestigde in de gemeente Woerden, provincie Utrecht, stond de sportschool bekend onder de naam Better Bodies. Na overname is de sportclub flink verbouwd en gemoderniseerd en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Woerden en omstreken.

Bereikbaarheid

SportCity Woerden is gemakkelijk met de fiets, bus en auto te bereiken. Het bevindt zich in het Intechnium gebouw, gelegen op het industrieterrein van Woerden, naast Bike Center Woerden. Voor de ingang van SportCity is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanbod

SportCity Woerden is een luxe sportschool en beschikt over de nieuwste fitnessapparaten van het merk Technogym,  waarmee SportCity de meest moderne apparatuur van Woerden en omstreken heeft. Naast de fitnessfaciliteiten kunt u met een lidmaatschap van SportCity ook gebruikmaken van de groepslessen, squashbanen, sauna, zonnebank, kinderopvang en ons gezellige City Café, waardoor werken aan een gezondere leefstijl nog nooit zo leuk is geweest! Hieronder een greep uit het aanbod van SportCity Woerden:

Fitness
Groepslessen
Squash
Sauna
Zonnebank
Kinderopvang

Contact

E-mail: woerden@sportcity.nl
Telefoon: 0348-432 403
Website: http://www.sportcity.nl/sportschool/woerden

Bezoekadres

Korenmolenlaan 4a
3447 GG Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen