Runnershigh

Even voorstellen:

Ik ben Rita Zwiers. Na jarenlange werkervaring in de marketing en communicatie ben ik uiteindelijk m’n hart gaan volgen. Sporten was in mijn “kantoorleven” de ideale manier om de stress te vergeten en goed in m’n vel te zitten. Sporten is dan ook een belangrijk en onmisbaar deel van mijn leven. Deze passie wil ik graag op een verantwoordelijke manier overbrengen op andere mensen.

Na het volgen van de trainersopleiding bij de Atletiek Unie (LT3) heb ik bij REactive in IJsselstein de trainerscursus Bewust Hardlopen gevolgd. De opleiding voor NGS sportmasseur heeft me veel meer inzicht gegeven in het functioneren van het menselijke lichaam, het voorkomen van blessures en het behandelen van pijntjes en klachten na een sportieve inspanning.

Met de diensten van RunnersHigh wil ik mensen met veel enthousiasme en op een persoonlijke manier laten ervaren hoe het voelt om op een bewuste en verantwoordelijke manier te sporten en je goed te voelen in je lijf.

Contact

E-mail: info@runnershigh.nu
Telefoon: 06-50123272
Website: http://www.runnershigh.nu/

Bezoekadres

Oldenbarneveltlaan 22
3445AE Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen