Multi Sport Woerden

"Multi Sport Woerden" is een van de weinige Multi Sport-projecten in Nederland. Bij "Multi Sport Woerden" wordt sport beoefend met een recreatief karakter… voor jong en oud! 

De doelstelling is om zoveel mogelijk mensen in Woerden te laten bewegen.

Voor een vast bedrag kun je wekelijks gebruik maken van ons sport-, spel- en beweegaanbod. "Multi Sport Woerden" biedt een recreatief sport-, spel- en beweegprogramma aan, waarbij diversiteit en afwisseling in het aanbod centraal staan.

De (sport)verenigingen in de gemeente Woerden zijn een belangrijk onderdeel van "Multi Sport Woerden". Hoe zit dat eigenlijk?

Als je ingeschreven bent bij "Multi Sport Woerden" kun je gebruik maken van het sport en beweegaanbod. Een deel van dit programma is georganiseerd door "Multi Sport Woerden". Voor het andere deel van het programma zijn samenwerkingen aangegaan met lokale sportverenigingen. De samenwerking heeft als insteek dat het voor beide partijen interessant is. "Multi Sport Woerden" kan door deze samenwerking een afwisselend sportprogramma aanbieden. De sportverenigingen ontvangen een financiële bijdrage vanuit "Multi Sport Woerden" per deelnemer en de verenigingen komen in contact met potentiële nieuwe leden.

"Multi Sport Woerden" staat voor een afwisselend en recreatief sportaanbod. Als je een sportspecifiek programma wilt volgen of gaat meedoen aan wedstrijden in competitieverband dan helpen we je overstappen naar de desbetreffende sportvereniging.

 

 

Contact

E-mail: info@multisportwoerden.nl
Telefoon: 0348 - 421 101
Website: http://multisportwoerden.nl/

Bezoekadres

Rembrandtlaan 2
3443 EG Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen