MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen)

Mocht het reguliere sportaanbod binnen de gemeente Woerden niet meer passend voor u zijn, dan worden er sportieve activiteiten aangeboden voor senioren door enthousiaste docenten. Dit is het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Alle activiteiten zijn erop gericht om actief mee te kunnen blijven doen in de samenleving en anderen te ontmoeten, het liefst in eigen wijk, buurt of dorp.

De docenten voeren deze activiteiten zelfstandig uit. Voor aanmeldingen of meer informatie, kunt u contact opnemen met de docent via de genoemde contactgegevens. 

Ook mensen die beperkingen ondervinden, bijvoorbeeld omdat ze niet meer zo snel of mobiel zijn, zijn hierbij van harte welkom!

Sinds enkele maanden wordt het MBvO aanbod gecoördineerd door Buurtwerk Woerden. In het verleden werd dit gecoördineerd door Welzijn Woerden. Op dit moment staat er nog een overzicht van de activiteiten op de website van Welzijn Woerden, zie https://www.welzijnwoerden.nl/activiteiten .

De kans bestaat dat dit overzicht niet meer actueel is. Om zeker te weten dat de door u gewenste activiteit op de genoemde dag en tijd worden aangeboden, kunt u het beste contact opnemen met de docent die genoemd is bij de activiteit of met Rolf de Jong, projectleider Buurtwerk Woerden. Email: rolf.dejong@buurtwerk.nl. 

Zodra er een nieuw overzicht beschikbaar komt van Buurtwerk met actuele gegevens van alle activiteiten, zullen wij deze uiteraard plaatsen. 

 

Contact

E-mail: rolf.dejong@buurtwerk.nl
Telefoon: 010 455 3799

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen