Inloophuis 'Leven met Kanker'

Over het Inloophuis

Het Inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten in de regio Woerden. Ons huis biedt geen therapieën, maar ontmoetingen, begrip, huiselijkheid en activiteit. Onze gasten hebben te maken met de ziekte en de behandeling in elke fase, ook na genezing blijven ze vaak komen. 

In het Inloophuis ben je te gast in een gezellige huiselijke omgeving. Het is een huis om gewoon even in–te–lopen! Een plek om op verhaal te komen of je verhaal te vertellen, een plek om je thuis te voelen.

Er wordt een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden en de deelname is altijd gratis. Onze gastvrouwen, gastheren en creatieve vrijwilligers werken vanuit de visie: “door kanker bewust leven”. Alles is erop gericht om je te laten ervaren hoe je ondanks je ziekte midden in het leven kunt blijven staan. En hoe je daarin de balans kunt (her)vinden.

Partners, familieleden en vrienden van mensen met kanker kunnen ook altijd met hun verhaal, hun vragen en hun ervaringen in het Inloophuis terecht, want ook voor hen heeft de situatie immers ingrijpende gevolgen. Wij willen een plek bieden waar een ieder zich thuis voelt. Kanker heb je niet alleen! (Bron: website van het Inloophuis)

Contact

E-mail: info@inloophuislevenmetkanker.nl
Telefoon: 0348 - 447 643
Website: https://www.inloophuislevenmetkanker.nl/

Bezoekadres

Wilhelminaweg 12
3441 XC Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen