Fitland Woerden

Fitness in Woerden? Kom naar Fitland Woerden!

Fitland – Real Fitness Woerden deelt het pand met het Batensteinbad en is gevestigd in het groene buitengebied van Woerden. Leden van Fitland kunnen naast de uitgebreide trainingsfaciliteiten van de sportschool kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van het Batensteinbad. Het ervaren en betrokken team van Fitland Woerden creëert een gemoedelijke sfeer waarin persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat. Bij Fitland Woerden staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een breed scala aan (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

De fitness faciliteiten van Fitland Woerden

Deze sportschool in Woerden bestaat uit een groepsleszaal, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende FunXtion ruimte, mooie kleedruimtes met sauna, een gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. Er zijn te allen tijde voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar en parkeren is kosteloos.

De meest unieke sportschool van Woerden!

FunXtion: Play & Be Fit! In onze fitness in Woerden vind je FunXtion. In deze speeltuin voor volwassenen worden meerdere keren per dag korte en intensieve training gegeven. Altijd de nieuwste muziek, een enthousiaste instructeur en effectieve trainingen!
Fast Fit: In de fitness ruimte van de sportschool Fitland Woerden is de Fast Fit niet meer weg te denken. Na 2 x 4 minuten op deze ROM-machine heb je een complete work-out gehad waarin je hele lichaam is getraind. ROM staat voor; Range Of Motion. Een fitness machine waarmee bijna alle spieren van het lichaam worden getraind.
Octane: In de fitness ruimte vind je naast de gebruikelijke kracht- en cardioapparatuur een aantal Octanes. De Octane is een crosstrainer maar dan net even anders. Tevens bevat de Octane losse gewichten om verschillende oefeningen mee te doen. Er worden op verschillende momenten small group trainingen geven op de Octanes door onze instructeurs.

Vrij opzegbaar fitness lidmaatschap en meer…

Alle trainingsfaciliteiten van Fitland Woerden zijn bij de prijs inbegrepen. Wij bieden een vrij opzegbaar fitness lidmaatschap aan en onze leden kunnen gebruik maken van een vakantie-stop, een rustend lidmaatschap en kunnen hun abonnement stilzetten bij ziekte. Daarnaast hebben we een verhuisregeling en kunnen onze leden sporten op alle Fitland vestigingen. Fitland – Real Fitness Woerden is eerlijk en transparant. Real Service noemen we dat.

Contact

E-mail: woerden@fitland.nl
Telefoon: 0348436050
Website: http://www.fitland.nl/fitnesscentra/fitness-woerden/#Fitland-Woerden

Bezoekadres

Van Helvoortlaan 42
3443 AP Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen