Fietsclubje voor 55+

Het fietsclubje 55+ is geen vereniging, maar een kleinschalige fietsgroep. De groep is opgezet door M. van Dommelen. Zij fietst met anderen die het ook leuk vinden om te fietsen en lekker te bewegen in de buitenlucht. 

De groep verzamelt elke week op vrijdagochtend om 10 uur bij Welzijn Woerden.

We fietsen telkens een andere route. We fietsen circa 30 tot 35 kilometer en gaan bijvoorbeeld naar Montfoort, Oudewater, Nieuwkoop, Reeuwijk, Leidsche Rijn, Kockengen, etc.. We starten om 10.00 uur met fietsen vanaf Welzijn Woerden. We zijn weer terug rond 13 uur / 13.30 uur.

Het fietsclubje is een laagdrempelige manier om samen te bewegen en fit te blijven. Onderweg drinken we een kopje koffie en een enkele keer stoppen we even kort om iets te bekijken.

Senioren van 55 jaar en ouder zijn van harte welkom om mee te fietsen. We rijden met elektrische fietsen en met gewone fietsen en de snelheid ligt gemiddeld op 15 km per uur (dit is afhankelijk van de wind).
 

Contact

E-mail: mdommelen@ziggo.nl
Telefoon: 0348-745911 ('s avonds bereikbaar)

Bezoekadres

Rembrandtlaan 2
3443 EG Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen