Circusschool Hannes & Co

Van september tot juni geven we wekelijks circuslessen aan een vaste groep kinderen. Het eerste half jaar (tot december) staat vooral in het teken van het aanleren van nieuwe trucs en verschillende technieken. Het tweede halfjaar (vanaf januari) staat vervolgens in het teken van verder uitbreiden van de trucs en het oefenen voor de voorstelling.
Ieder jaar vindt er namelijk aan het eind van het jaar een voorstelling plaats voor iedereen die wil komen kijken. 

Doordat we iedere week dingen herhalen, is het altijd mogelijk voor nieuwe kinderen om tijdens het jaar in te stromen. Alleen vanaf de meivakantie is dit lastiger  i.v.m. oefenen voor de voorstelling. Kinderen die dan een proefles willen volgen kan in overleg, maar zijn in ieder geval  in het nieuwe seizoen weer van harte welkom!
Als u na een proefles lid wilt worden kijken we daarna naar de contributie. We rekenen met een korting per vakantieperiode.

Om een afspraak te maken voor een gratis proefles kunt u contact opnemen met Kevin van Santen (06-42804727) of via de mail: kevin@stichting vib.nl (voor afmelding of vragen)

Voor wie en wanneer:
Kinderen vanaf 6 jaar
Op zaterdagochtend van 9:30-10:30 uur 

Data:
Start zaterdagochtend 10 september in de vorm van een gratis open les, waarin iedereen welkom is om dan een proefles te volgen. Klik hier voor de overige data.
 

Contact

E-mail: kevin@stichtingvib.nl
Telefoon: 0642804727
Website: http://www.circusschoolhannesenco.nl/diensten/circuslessen/circuslessen-woerden/

Bezoekadres

Rubensstraat 1
3443 EH Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen