Basic-Fit - Botnische Golf Woerden

OVER BASIC-FIT

Bij Basic-Fit kun je: 
Onbeperkt fitnessen
Fitness vanaf 19,99 per 4 weken
Toegang tot alle 700 Basic-Fit clubs in Europa

De voordelen van sporten bij Basic-Fit
Basic-Fit is met meer dan 160 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Leden profiteren daardoor van veel voordeel. Je kunt bij Basic-Fit elke dag van de week onbeperkt sporten, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Je hebt al een onbeperkt fitness-lidmaatschap voor 19,99 per 4 weken. En voor dat bedrag mag je bij al onze clubs komen sporten, óók buiten Nederland! Ondanks dat we zo voordelig zijn, bieden we je wel een hoop extra’s ten opzichte van veel andere sportscholen. Zo kun je gratis en onbeperkt meedoen aan alle virtuele GXR groepslessen en deze ook thuis volgen via het video platform in de Basic-Fit App. En bij ons hoef je niet te betalen voor het douchen en kun je spullen gratis in een kluisje bewaren. We vinden het belangrijk dat je sportschool een plek is waar je je thuis voelt. Daarom zijn alle Basic-Fit-clubs ruim opgezet en sfeervol ingericht.

Je lidmaatschap delen
Wat Basic-Fit verder nog uniek maakt? We bieden een lidmaatschap dat je kan delen: het Premium lidmaatschap. Voor maar 29,99 per 4 weken kan jij je sportpas delen met iemand die op hetzelfde adres woont als jij. Jullie kunnen los van elkaar komen trainen maar ook samen. Wil één van jullie een andere vriend(in) meenemen dan kan dat ook! Er kan op één Premium lidmaatschap altijd met twee personen tegelijk getraind worden. 

Contact

Telefoon: 0900-22742348
Website: http://www.basic-fit.com/nl-nl/sportscholen/woerden-botnische-golf

Bezoekadres

Botnische Golf 7
3446CN Woerden

Sporten

Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen