AT The Gym

Professionele personal training voor iedereen, gevestigd in Woerden!

Welkom bij At The Gym, waar gecertificeerde trainers u begeleiden naar het behalen van uw doelen vanuit een gloednieuwe studio in Woerden. Dit doen wij in de vorm van personal training, small group training en bedrijfsfitness. Uiteraard hoort hier een passend voedingsadvies bij. De training die wij geven is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde studies. Op deze manier bieden wij u alle tools die u nodig heeft om uw doelen te behalen!

Over ons

Mijn naam is Dominic Bastmeijer. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in sport. In mijn tienerjaren ben ik gestart met basketbal en dit heb ik jarenlang in binnen- en buitenland op hoog niveau gespeeld. Het plezier dat ik aan sporten beleef, wilde ik graag overbrengen op anderen. Daarom ben ik gaan werken bij verschillende sportscholen en zo ben ik in de personal training business terechtgekomen.

Ik merkte dat hier echt mijn liefde en passie ligt omdat ik persoonlijk contact heb met mensen en ik hen kan begeleiden met het behalen van hun doelen.

Om deze passie aan te vullen heb ik verschillende studies gevolgd. 

Ik hoop u bij ons met een kop koffie te ontmoeten.

See you AT The Gym!

Contact

E-mail: info@atthegym.nl
Telefoon: 06-50825796
Website: https://atthegym.nl/

Bezoekadres

Pelmolenlaan 2
3447 GW Woerden

Sporten

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen