Aangepast sportaanbod vindt u op Unieksporten.nl

11/11/2019 - Omdat het uniek sportaanbod veel landelijk en regionaal wordt gecoördineerd, lukt het helaas niet om de informatie voor het aangepast sportaanbod op de beweegwijzerwoerden.nl altijd up-to-date te houden. Daarom willen wij u hiervoor graag verwijzen naar de website unieksporten.nl.

Kunt u door een fysieke of psychische aandoening (nog) niet aansluiten bij het reguliere sport en beweegaanbod in Woerden, Kamerik, Zegveld of Harmelen? Dan willen we u graag wijzen op de mogelijkheden van unieksporten.nl.

Op deze website is op landelijk niveau al het aangepast beweegaanbod in kaart gebracht en kunt u vanaf uw postcode en met diagnose zoeken naar passend aanbod in de regio.

Vragen of meer informatie? 

Team Sportservice Provincie Utrecht zet zich in de regio Utrecht-West (gemeente Woerden, Stichtse Vecht en De Ronde Venen) in voor sport en bewegen voor mensen met een beperking. Doel is om zoveel mogelijk mensen met een beperking en/of met een psychische aandoening deel te laten nemen aan sport- en beweegactiviteiten in de regio. Inwoners, organisaties en verenigingen kunnen voor advies op maat terecht bij de regioconsulent aangepast sporten Macy Hartman, via mhartman@teamsportservice.nl. 
U heeft geen verwijzing nodig.


 

Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen