Contact

De Beweegwijzerwoerden was oorspronkelijk een initiatief van het burgerinitiatief Woerden Actief! (opgeheven in 2021) in samenwerking met Beweegteam Woerden. De Beweegwijzer wordt beheerd en onderhouden door Beweegteam Woerden

Het Beweegteam informeert inwoners van Woerden over een gezonde leefstijl en over het lokale sport- en beweegaanbod in de gemeente. Beweegteam Woerden onderneemt ook diverse activiteiten om inwoners van Woerden, jong én oud, te stimuleren en enthousiasmeren meer te gaan sporten en bewegen.

Alle activiteiten van het Beweegteam zijn afgestemd op het gemeentelijke beleid, op het gebied van sport, gezondheid, jeugd, inclusie en welzijn (WMO).

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en projecten op de website www.beweegteamwoerden.nl.
 

Sporten aanmelden voor de beweegwijzer?

De beweegwijzer is voortdurend in ontwikkeling en wordt regelmatig gevuld met aanbod uit de gemeente. Mag jouw aanbod op het gebied van sport en bewegen niet ontbreken? Neem dan contact op via linda@beweegteamwoerden.nl of bel naar het Beweegteam op telefoonnummer 06-58772402 (kantoortelefoon).  

Zoek een sport

Zoek een sport op basis van je voorkeuren:

Leeftijd


Plaats


Toegankelijkheid


Individueel of teamsport


Dagdeel


Hoogte van de contributie


Locatie


Niveau


Categorie


annuleren

Declaratieregeling

Vormen de kosten een obstakel voor je om te gaan sporten? Dan kom je misschien in aanmerking voor een bijdrage uit het declaratiefonds

Joggen
Wielrennen